Nyheder9. januar 2012

Maria Donna og papdatter: Raser over X Factor

Den skandaleramte sanger Michael Monetz's kone er lige som hans datter utilfreds med deres tidlige exit i X Factor
Michael Monetzs' kone og datter synger duet i X Factor
Michael Monetzs' kone og datter synger duet i X Factor
 Foto: All Over

Når det fredag aften går løs i X Factor, kan seerne opleve et usædvanligt par på scenen. Hustruen til den skandaleramte smørtenor Michael Bjørnson - der i dag kalder sig selv Michael Monetz - har nemlig valgt at prøve lykken som gruppe sammen med Michaels datter, Camilla Sofie Dalsgaard.

Men selv om Maria Donna Rudi - tidligere Bjørnson - og Camilla Sofie Dalsgaard går videre, bliver glæden kort. De når nemlig ikke helt til liveshowet.

Læs også: X-factor dommere: Vi gider ikke mere

- Vi bliver tildelt en af dommerne, og det var ikke det perfekte match. Dommeren fortæller os, at vi er for meget Se og Hør materiale, og det kan dommeren ikke lige håndtere, afslører Maria Donna Rudi overfor Seoghør.dk.

Hun er ligesom Camilla skuffet over måden, de røg ud på:

- Hvis det havde været, fordi vi ikke sang godt nok, havde det været ok. Men det var ikke begrundelsen, fortæller duoen samstemmende.

Læs også: Maria Rudi: Se min vilde mis

Exit'en i X Factor bliver dog ikke enden på samarbejdet mellem Maria og Camilla, som er datter af Michael og eks'en Soffie Dalsgaard

- Om tre uger kommer en sang, som jeg har skrevet til fordel for voldsramte kvinder, Camilla synger kor og spiller hoverhollen i musikvidioen. Så den skal vi forhåbentlig ud og optræde med, siger Maria Donna.

Sponsoreret indhold