Nyheder25. januar 2012

Maria Bjørnson til Patricia: Hvem er du?

Den flotte brunette svarer hun igen på den hårde kritik
Af af
Så er der dømt bitchfight!
Så er der dømt bitchfight!
 Foto: All Over

Du er en joke!
Sådan var budskabet i går til sangerinden Maria Bjørnson fra sidste års "X Factor"-babe Patricia Bull, som på sin blog skrev knap så søde ting om Maria.

Læs også: X Factor-sild har scoret

"Maria Donna og co.: I vil bare i aviserne. Det er sgu da årets joke. Vil hun ikke gøre hvad som helst for spalteplads? Der burde være en grænse for hvor mange talentshows man må være med I. Dog vil jeg sige, at det faktisk lød rigtig, rigtig godt, hvilket jo er ret vildt, når man tænker på, at botox'en hæmmer hendes ansigtsmuskulatur ret så voldsomt", rasede frøken Bull på bloggen, som DR har bedt hende skrive.

Men nu svarer Maria igen:

- Jeg aner ikke engang, hvem hun er. Jeg griner bare af hende. Jeg behøver ikke komme i bladene, men nu har hun da fået sine 15 minutes of fame. Men jeg er da glad for, hun synes, det lyder godt, siger Maria.

- Hun burde tænke sig om, inden hun siger, jeg har fået botox. Hun skal passe på, hun ikke får en sag på nakken. Jeg har aldrig fået botox, og jeg kan tælle hver en rynke, fortsætter sanglærken og understreger, at hun siger det med et glimt i øjet.

Læs også: Pernille Rosendahl: Nøgen i X Factor

Sponsoreret indhold