Nyheder 2. marts 2010

Maria Bjørnson: Se mig, elsk mig

Sms-Michaels kone tager nye midler i brug for at få opmærksomhed, mens gemalen er flere uger i USA
Af af

Facebook er stedet, hvor flere hundrede kvinder har kontaktet Michael Bjørnson, efter at han blev landskendt via programmet "Talent" med lovprisninger om hans udseende og ønsker om hede sexdates. Henvendelser, han i flere tilfælde har indrømmet at have svaret tilbage på.

Men nu går den tålmodige og overbærende kone, Maria Bjørnson, i aktion på selvsamme internettjeneste. Hun har nemlig udskiftet sit jævnt kedelige, tidligere profilbillede med et flere år gammelt babefoto, hvor hun står i petit bikini og med barmen nærmest væltende ud. Ansigtsudtrykket er da heller ikke til at tage fejl af: "Kom og tag mig".Om det er ovenstående, Maria vil signalere med sit stilskifte, er ikke til at sige. Men sikkert er det, at gemal Michael lige nu ferierer alene 3 uger i USA, hvor han "skal besøge gamle venner".

Mens han er væk, har Maria således rig mulighed for at netflirte og hævne sig på frække Michael, hvis hun lyster. Og mon ikke, der nok skal dumpe en del breve fra kåde mænd ind i indbakken, når de ser det smækre billede, Maria lokker med?

Et kuriosum er i øvrigt, at Maria netop har linket til Lady Gaga-videoen "Paparazzi" på sin Facebook-side. Det sker, kun 24 timer efter at Michael Bjørnson - angiveligt arrangeret - er blevet fotograferet af en paparazzo i et kridhvidt jakkesæt siddende på en californisk café kælende med en hund ...


Sponsoreret indhold