Nyheder25. februar 2010

Maria Bjørnson: Jeg bliver hos Michael

Fru Bjørnson har ikke fået nok af sin mands gentagende sexbeskeder til fremmede kvinder
Af af
Maria Bjørnson vælger se igennem fingre med sin mands heftige sex-beskeder til andre kvinder
Maria Bjørnson vælger se igennem fingre med sin mands heftige sex-beskeder til andre kvinder
 Foto: All Over

Hvis I tror, at Maria smider sin mand, Michael Bjørnson, på porten efter de nye sex-afsløringer, kan I godt tro om. Der skal mere til at slå den hårdtprøvede sangerinde og rengøringsdame ud.

Hvor mange kvinder ville sige "Nu må hun da smide ham ud", vælger Maria Bjørnson - fortsat - at gøre det modsatte.

- Jeg reagerer nok mere afslappet end de fleste, og nu har Michael erkendt, at der er et problem. Hvorfor bliver han ved med de klamme sms'er? Det må vi til bunds i, og han går nu i terapi, siger Maria, som har store forhåbninger i forhold til sin sex-syge mand, til SE og HØR.

- Om det hjælper, ved jeg ikke, men det har da hjulpet andre, siger Maria Bjørnson og understreger, at der ikke bliver tale om parterapi.

Mange har prøvet det samme

- Jeg skal ikke ind og analysere mig selv, og jeg mener, Michael og jeg har et godt og velfungerende sexliv. Hvis Michaels behandling skulle vise, at jeg er en del af problemet, må jeg jo forholde mig til det, men jeg håber da, at der er en anden grund, siger Maria og forklarer, hvorfor hun ikke smider Michael på porten efter de utallige fejltrin:

- Jeg tror, mange vil sige: "Det kan vi godt genkende", og vi er ikke de eneste i Danmark, der kæmper med problemer af denne karakter. Og det er altså langt lettere at sige, at man vil smide manden ud end rent faktisk at gøre det.Sponsoreret indhold