Margrethe på afveje: Kreativ parkering

Margrethes livvagt holdt galant bildøren, da dagens royale indkøb var overstået.

Margrethes livvagt holdt galant bildøren, da dagens royale indkøb var overstået.

(Foto: Gerner Nielsen)

Om den lille pose fra Panduro Hobby var fyldt med decoupagelak, perleplader, modellervoks eller noget helt fjerde, det ved kun dronningen, hendes livvagt og de ansatte i Panduro Hobby.

 
Danmarks monark smuttede nemlig på indkøb i butikken med det enorme sortiment af hobbymaterialer, da hun forleden kom kørende ad Frederiksborggade i København.
 
Chaufføren af Krone 121 – dronningens Bentley – parkerede ved de gule kantsten foran Irma midt i højresvingsbanen hen mod Nørre Farimagsgade. 
 

Busserne kunne slet ikke komme ind til stoppestedet, fordi dronningen og hendes følge holdt i vejen. (Foto: Gerner Nielsen)
 
Alle andre havde fået en bøde for forseelsen, men dronningen er som bekendt ansvarsfri ifølge grundloven og kan derfor ikke straffes.
 
I selskab med en sikkerhedsvagt gik dronningen herefter på indkøb i Panduro Hobby.
 
Bagved holdt sikkerhedsvagternes blinkende Land Rover Discovery 4 så yderligt, at den hindrede busserne i at holde ind for at sætte passagererne af og på.
 
Dronningen kender Pandurobutikken på Nørre Farimagsgade fra tidligere besøg, og efter ganske få minutter listede hun med en lille fyldt bærepose i hånden ud til Krone 121 og blev kørt væk.
 
Dronningens pensionsramte ægtemand var ikke med i bilen.
 
En vågen SE og HØR-læser optog en video af Margrethes ulovlige parkering.
 
Videoen, der er kommet ud af det, er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen.

Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Se videoen her:

Læs blandt andet i ugens SE og HØR:

- Henrik på herretur - gider ikke Margrethe

- Kronprinsesse Mary har tasker for en million

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close