Nyheder13. januar 2022

Marathondate: Kvinde isoleret med blind date under lockdown

En lokal lockdown i Kina skulle vise sig at have store konsekvenser for en kinesisk kvinde, der endte med at være isoleret i en blind dates hus i flere dage.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega21614_037.jpg
 Al Milligan / MEGA

En kvinde, der er bliver kaldt Ms Wang, skrev på det sociale medie WeChat, at hun var blevet spærret inde med sin date, efter hun bare skulle have været forbi til en middagsaftale. Det skriver BBC.

- Jeg er blevet ret gammel, så mine forældre har arrangeret mere end ti blinddates til mig, har hun skrevet i opslaget.

Derudover skrev hun, at hendes femte ud af de ti dates havde fortalt, han var en god kok og havde inviteret hende til et måltid hjemme hos ham.

Under spisningen viste det sig dog, at der havde været et lokal covid-19 smitteudbrud i området Zhengzhou, hvor daten boede, og der blev derfor lavet en hurtig eksekveret lockdown, der gjorde, hun ikke kunne forlade hans hus.

Laver mad hver dag

Ms Wang fortalte i søndags til medierne, at hun havde været der i fire dage, og det havde ikke været en ”ideel” situation.

Til gengæld fortæller hun, at hendes date hver dag lavede mad til hende, mens de var isoleret med hinanden. Hun fortalte dog også, at ”han ikke siger meget”.

Det er stadig ikke sikkert, om Ms Wang er kommet væk fra sin marathondate, eller hun stadig er der, men i Zhengzhou er smittetallet vedvarende stigende.

Sponsoreret indhold