Se billedet: Manu Sareen viser datteren frem

Foto: Thomas Laursen

Manu Sareen blev i sidste uge far for fjerde gang, og nu får vi endelig lov til at se hans lille datter. 

Den tidligere minister har nemlig lagt et billede på Instagram, hvor han viser vidunderet frem. 

Der er dog stadig et lille problem, den lille familie har nemlig endnu ikke fundet ud af, hvad hun skal hedde. 

Tak for alle de søde hilsner og her er hun så, blot en uge gammel. Vi har stadig ikke fundet et navn til hende, så forslag modtages med kyshånd, skriver Manu til sit billede af den lille datter.
 
Artiklen fortsætter efter billedet
 
Det var også på Instagram, at Manu i sidste uge annoncerede, at den lille pige var kommet til verden. Her fortalte han, at havde været en hård kamp for konen Solveig
 
- Efter 36 timers veer og hård kamp med sin mor, så kom vores baby endelig til verden. Hun har de sødeste små fødder, og jeg kan kun gisne om, hvilke veje hun vil gå i sit liv. Velkommen til verden, søde skat, skrev Manu Sareen.
 
Artiklen fortsætter efter billedet

Den tidligere ligestillings- og kirkeminister har i forvejen børnene Cilja, Alvin og Felix, så han er ikke på udebane, når der skal synges børnesange og læses godnathistorier.

Men en ting er dog anderledes denne gang i forhold til de tre tidligere familieforøgelser. Denne gang skal Manu nemlig holde barsel. 

- Det gik jeg desværre glip af ved mine tre andre børn. Men det vil jeg ikke denne gang, har han fortalte til BILLED-BLADET

Manu Sareen og Solveig Wandall blev gift i august sidste år, da de holdt et stjernespækket bryllup i Christians Kirken på Christianshavn.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close