Nyheder21. december 2020

Mand friede til sovende kæreste: Nu raser folk

En mand valgte at fri til sin kæreste, mens hun snorksov – og bagefter postede han både nyhed og frieri-foto på Facebook – mens kæresten stadig sov, vel at mærke. Og dét har altså fået flere til at rase
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/frieri_front_0.jpg
 (Foto: Michael Mayorga/Facebook)

Kan man tillade sig at fri til sin kæreste og dele nyheden på Facebook – uden at kæresten aner det, vel at mærke?

Nej, mener en hel del Facebook-brugere, der de seneste uger har raset mod en mand, der gjorde netop det: At fri til sin kæreste, uden hun vidste det.

Manden – Michael Mayorga – valgte at fri til sin kæreste på den noget utraditionelle måde den 9. december. Her delte han et foto klokken om morgenen på sin Facebook-profil.

Billedet viste hans snorksovende kæreste – med en forlovelsesring på fingeren.

Til billedet skrev han:

- I flere uger har jeg forberedt mig på at stille spørgsmålet… Du kender til alle mine tricks, og du er en meget svær kvinde at overraske. Men hvem griner sidst, nu hvor du vågner op med tre overraskelser!... en telefon fyldt med lykønskninger og beskeder, en forlovelsesring på din finger og et billede af en sovende dig, som du ikke gider have på nettet… SURPRICE!

Hele forlovelsesaffæren har i sandhed delt vandene. Nogle mener, at det er en sjov og helt fantastisk idé, mens andre raser.

De mener nemlig, at det er en ualmindelig dum måde at fri på – og at manden udstiller sin kæreste ved at dele noget så privat, uden hun ved det.

Efter en hel del timer kunne manden endelig løfte sløret for, hvordan kæresten reagerede, da hun vågnede. Hun brød grædende sammen… heldigvis af lykke.

Nu kan vi passende spørge dig: Kan man fri til sin kæreste på den måde?

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold