Nyheder 29. april 2022

Mand drikker sit eget tis: Siger det er sundt og kilden til evig ungdom

34-årige Harry Matadeen har siden 2016 drukket sin eget urin, fordi det ifølge ham har hjulpet på hans mentale helbred som blandt andet social angst
Foto: Instrgram/ Harry Matadeen

Kunne du tænke dig at se 10 år yngre ud? Hvis du gerne vil have kilden til evig ungdom, skal du bare drikke din egen urin.

Du skal dog nok være opmærksom på, at rådet ikke kommet fra en læge. Til gengæld kommer det fra 34-årige Harry Matadeen, der selv har praktiseret urindrikkeriet siden 2016.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han fortæller, at han er blevet helbredt for sine mentale udfordringer som blandt andet social angst.

Gratis terapi

Mediet Mirror skriver, at han fortæller, hans lidelser forsvandt næsten med det samme, efter han begyndte, og derfor opfordrer han nu andre til at gøre det samme.

Effekterne er vildere end han kunne forestille sig, fortæller Harry og tilføjer at fra det øjeblik, han drak sit tis, vågnede hans hjerne og fjernede hans depression.

– Jeg følte en ny form for fred, ro og målrettethed. Jeg tænkte wow, jeg kan gøre det her gratis og altid sørge for, jeg er glad, fortæller Harry.

nyt og gammelt

Ifølge ham, skulle hans tis være “super rent”. Faktisk så rent, at han hver morgen drikker 200 milliliter. Og ikke nok med det, så er tisset op til en måned gammelt, når han drikker det, men så er det toppet med noget friskt urin.

– Frisk urin er aldrig så slemt, som du kunne forestille dig. Det lugter neutralt, og det smager ikke dårligt, medmindre du er virkelig giftig indeni, fortæller han og fortsætter:

– Men gammel urin lugter altid, og smagen er mere raffineret. Jeg vil sige, det tog lidt tid at vænne sig til.

droppet af søsteren

Dog er begejstringen for at drikke tis ikke en, han deler med mange andre. Og især hans familie har sat spørgsmålstegn ved hans livsstil.

– Min familie har aldrig accepteret det, og de har fra starten tænkt, at det var ulækkert. Min søster taler ikke til mig, og det er af den ene grund, at jeg bruger urinterapi.

Så nu har Harry valgt kun at have venner, der enten selv drikker deres eget tis eller i det mindste accepterer, at han gør.

Heldigvis kan Harry finde venner, der gerne vil tisse i flasker og drikke det med ham. Foto: Instragram/ Harry Matadeen

Flere fordele

Og som om det ikke er nok med alle de fordele, der er ved blot at drikke sit tis, så skulle der, ifølge Harry, være endnu flere fordele ved at bruge det. Så han nøjes altså ikke med kun at bunde et glas om morgenen.

Han gnider også sit ansigt ind i tis i stedet for andet hudpleje. Han siger, at det har fået ham til at se flere år yngre ud.

– Urin har fået mig til at se meget yngre ud. At drikke det gamle tis er opfriskende for mit ansigt, og når jeg gnider det i hovedet, er der en tydelig effekt med det samme, afslutter han.

Sponsoreret indhold