Nyheder 21. december 2021

Manchester City-stjerner fanget på kamera: Får advarsel efter bytur

Jack Grealish og Phil Foden måtte se weekendens kamp fra bænken efter at være blevet vraget af Manchester City-manager Pep Guardiola
Foto: MEGA

De engelske landsholdsspillere Phil Foden og Jack Grealish har fået en advarsel for deres opførsel af manager Pep Guardiola, efter at duoen blev efterladt på bænken, da Manchester City søndag vandt 4-0 over Newcastle på udebane.

Det skriver BBC natten til tirsdag dansk tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årsagen til balladen er, at den unge duo tirsdag i sidste uge blev set feste i Manchester efter Citys imponerende 7-0-sejr over Leeds.

Ifølge avisen The Telegraph, der har bragt billeder af parret i byen, skulle deres tilstand til træning næste dag have efterladt Guardiola alt andet end imponeret.

I et interview med BBC antyder den spanske Manchester City-manager da også, at Foden og Grealish ikke bare fik et hvil mod Newcastle.

- Jeg lægger rigtig meget mærke til opførslen på og uden for banen omkring juletid. Og når opførslen ikke er i orden, så kommer de ikke til at spille.

- De er nødt til at være fokuserede hele tiden. Trods alle forstyrrelserne i juleperioden og alt, hvad der sker, så er du stadig nødt til at være fokuseret, siger han.

Manchester City topper i øjeblikket Premier League med tre point ned til Liverpool på andenpladsen.

Sejren over Newcastle søndag var holdets ottende i træk i ligaen.

26-årige Jack Grealish er ny spiller på Etihad Stadium i denne sæson, efter at han i sommerpausen skiftede til klubben fra Aston Villa for omkring 100 millioner pund eller godt 883 millioner kroner.

21-årige Phil Foden har omvendt fået sin fodboldopdragelse i Manchester City.

Sponsoreret indhold