Nyheder 31. august 2009

"Mamma Mia!": Nu på dansk

Musicalsuccesen kommer til Danmark til næste år og bliver opført i Tivolis koncertsal
Tilmelding til auditions til den danske opsætning af "Mamma Mia!" starter i dag
Tilmelding til auditions til den danske opsætning af "Mamma Mia!" starter i dag
Foto: All Over

Succesen er uomtvistelig. Siden 1999 har musicalen "Mamma Mia!" spillet for fulde huse over hele verden. 40 millioner solgte billetter er det blevet til.

Nu skal den opføres på dansk. Succesen bliver nu oversat til dansk med danske skuespillere og sangere i rollerne og opføres i Koncertsalen i Tivoli, som skal ombygges til lejligheden.

Musicalen rummer 22 af ABBAs mange hits, hvor en løst sammenhængende historie er bygget over disse sange. Den originale engelske opsætning har flere gange besøgt landet og er både blevet belønnet med rosende anmeldelser og set af over 90.000 danskere. Sidste år blev musicalen også til en meget populær film med blandt andre Meryl Streep og Pierce Brosnan på rollelisten.

- "Mamma Mia!" er blevet et fænomen, som vi næsten ikke havde turdet drømme om, da vi skabte forestillingen. Det er fantastisk at opleve millioner af fans over hele verden gå i "Mamma Mia!"-mode, og vi er både glade og stolte over, at forestillingen nu oversættes til dansk og kommer op i en pragtopsætning i hjertet af Danmark, siger Judy Craymer, der er global producer på opsætningen af "Mamma Mia!".

Den danske produktion af "Mamma Mia!" får premiere den 15. oktober 2010 og spiller 82 forestillinger for danskerne.

Tilmelding til auditions starter den 1. september, og flere oplysninger kan findes på www.mammamiathemusical.dk

Sponsoreret indhold