Nyheder4. juli 2011

Malou Stella: Uønsket

Ulykkerne hagler ned over den unge mor. Nu er hun igen blevet upopulær - se, hvad hun har lavet
https://imgix.seoghoer.dk/media/5ddcca5f49424e30a7b0ff06fc1716f4.jpg
 Foto: All Over

Malou Stella har medvirket i alle sæsoner af De unge mødre indtil nu. Og i næsten hver sæson har man set den unge mor pakke sine ting og flytte. Nu viser det sig, at Malou Stella ikke kun flytter. Hun flygter fra lejlighederne, huslejen og renoveringen af sine lejemål. Det skriver B.T.

Derfor er den 20-årige blondine nu kommet på listen over blot 79 danskere, som private udlejere ikke længere vil lægge lejlighed til. Det er sammenslutningen af private udlejere, SAPU, der har udarbejdet listen, for at deres medlemmer kan undgå at få de dårlige lejere ind.

Læs også: Malou Stella skifter navn - igen, igen

Malou Stella har fundet vej til listen, fordi hun er dårlig til at betale husleje, misligholder sine boliger og truer med advokat. Placeringen på listen betyder, at det bliver meget svært - hvis ikke umuligt - for realitystjernen at finde sig en ny lejlighed.

Læs også: Malou Stella: Nu har hun stress

Den unge mor står ellers uden tag over hovedet, efter at hun for et par uger siden blev smidt ud af sin nye kæreste fra hans lejlighed i København. Dengang fortalte Malou Stella, at hun vil prøve at finde en lejlighed i København. Men med sit navn i den sorte bog kommer det næppe til at ske.

- Hvis registreringen betyder, at hun og de andre, der står opført, ikke kan få et nyt lejemål, tjener listen sit formål. Det er jo det, der er meningen. Lejere, der ødelægger deres lejligheder og bare smutter fra regningen, koster uhyrlige beløb for ejerne, siger Mark Jensen fra SAPU til B.T.



Sponsoreret indhold