Malou Stella: Anklages for at lyve om nøgenbilleder

20-årige Malou Stellas bryster får – igen, igen – meget opmærksomhed

20-årige Malou Stellas bryster får – igen, igen – meget opmærksomhed

Foto: Thomas Laursen

I sidste uge kom det frem, at Malou Stella fra De unge mødre er aldeles rasende over, at et billede af hendes nøgne bryster er blevet lagt ud på nettet af en ven.

Siden er billedet af brysterne blevet tilgængeligt på en hel del forskellige hjemmesider, men det er Malou Stellas egen skyld, det endnu ikke er blevet fjernet, siger medejeren af en af hjemmesiderne til Ekstra Bladet.

Læs også: Se hendes nye kavalergang

- Hun siger, at hun har kontaktet os for at få fjernet billederne, men det er ikke rigtigt. Vi har intet hørt, og så kan vi læse i Ekstra Bladet, at Malou Stella fortæller, at hun har forsøgt at kontakte os, men at vi ikke ville fjerne billederne. Det er meget mystisk, for vi har ikke hørt fra hende. Hvis hun sender os en mail, så sletter vi billedet, siger Simon Karberg fra patteguf.dk.

Læs også: Malou Stella fik diarré

- Jeg tror, det er et forsøg på at promovere sig selv. Når vi ikke har hørt fra hende, så må det næsten være derfor, lyder konklusionen, som Malou Stella naturligvis ikke er enig i.

- Jeg har sendt en mail, men der må være sket en fejl. Jeg siger sandheden, og længere er den ikke. Min manager er i gang med at få billederne fjernet, siger sagens hovedperson.

Husk at melde dig ind i SE og HØRs facebook-gruppe her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close