Malou narkoforgiftet

Malou Stella holder sig nok til sine egne vandflasker i fremtiden

Malou Stella holder sig nok til sine egne vandflasker i fremtiden

Foto: All Over

Malou Stella var natten til lørdag virkelig ude og fyre den af i det københavnske natteliv. Til de såkaldte "tramperfester" bliver der danser hele natten, og det er ikke altid på rugbrød og letmælk. Efter festen blev Malou dårlig og kastede voldsomt op adskillige gange og hun skal senere undersøges af en læge for at konstatere årsagen til forgiftningen.

Ifølge hendes manager, Fritz Wehner, har hun i løbet af natten drukket vand fra en andens flaske.

- Vi afventer situationen men hun er i bedring. Højst sandsynlig har hun drukket noget vand, der ikke var hendes eget, som har indeholdt narko, fortæller Fritz Wehner til Starlounge.

Han blev bekymret, da hun lørdag ikke dukkede op til deres aftale. Sammen skulle de køre til Korsør, hvor Malou skulle have optrådt.

- Vi er selvfølgelig rigtig kede af at skuffe de fans, som havde glædet sig til at opleve hende i Korsør. Men selvfølgelig betyder Malous helbred mest - og hun ville ikke kunne gennemføre et show, som hun har det nu. Hun har det rigtig, rigtig skidt, lyder det fra hendes manager, der har været i kontakt med den ven, hun ligger hjemme hos.

- Det er først kommet til mit kendskab nu. Havde jeg vidst det før, havde jeg sørget for, at hun blev kørt på hospitalet med det samme, lyder det fra manageren.

Malou går ofte til technofester, hvor hun danser hele natten. Efter eget udsagn tager hun hverken stoffer eller drikker.

- I stedet for at gå i byen og drikke hjernen ud går jeg til "tramperfester", hvor de spiller progressiv trance og techno. Jeg "tramper" (danser, red.) flere timer i træk. Jeg drikker en masse vand eller noget kaffe for at holde mig vågen. Jeg er af sted cirka hver anden weekend, fortalte Malou fredag til Starlounge.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close