Nyheder 2. oktober 2012

Malkit Singh: Fik underbukserne ransaget

Politiet ville se, hvad der gemte sig i topmodellens trusser
Af af
Politiet var ikke i tvivl om, at Malkit Singhs pupiller var forstørrede, da de mødte ham i en mørk natklub. Kan du afgøre, hvor store hans pupiller er?
Politiet var ikke i tvivl om, at Malkit Singhs pupiller var forstørrede, da de mødte ham i en mørk natklub. Kan du afgøre, hvor store hans pupiller er?
Foto: All OverMed hænderne i håndjern var modellen Malkit Singh forsvarsløs, da politibetjente hev ud i hans underbukser og lyste ned i dem for at lede efter narko.

Episoden fandt sted på den københavnske natklub Simons den 26. februar kl. 01.30 om natten. 40-årige Malkit Singh blev i dag tirsdag afhørt i Københavns byret om optrinnet. Han er tiltalt for at have overtrådt restaurationslovens bestemmelse om forstyrrelse af den offentlige orden.

Malkit Singh nægter sig skyldig:

- Jeg kom gående med to drinks, da en yngre mand pludselig slår drinksene ud af mine hænder og griber fast i mine arme, forklarede en oprørt Malkit Singh i retten.

Den yngre mand var en af tre betjente, der lynhurtigt fik overmandet Malkit og lagt ham i håndjern. I det halvmørke diskotek mente politiet at kunne se, at Malkits pupiller var usædvanligt store, hvilket kan være tegn på brug af narko.

Model-Malkit anholdt

Malkit blev derfor sigtet for overtrædelse af loven om brug af euforiserende stoffer og ført ud i et baglokale for at blive visiteret.

I overværelse af personalet på natklubben knappede politiet Malkit Singhs bukser op og med en lommelygte lyste de ned i hans underbukser.

- Det var meget ydmygende, forklarede Malkit dommeren.

Betjentene fandt ikke spor af stoffer på Malkit Singh, men de tog ham alligevel med på politistationen, hvor en læge med en lommelygte tjekkede størrelsen af hans pupiller.

Efter 20 minutter på stationen og halvanden time efter anholdelsen blev Malkit Singh løsladt og narko-sigtelsen blev frafaldet.

- Jeg har aldrig taget stoffer. Jeg er en mørk mand og mine øjne er sorte, så det undrer mig, at politiet i et mørkt diskotek og på afstand kan afgøre størrelsen af mine pupiller, lød det fra Årets Mand 1997.

Anklagemyndighederne kræver, at Malkit Singh får en bøde på 3.000 kr.

Der afsiges dom i sagen i næste uge.

Sponsoreret indhold