Nyheder10. august 2011

Malene Schwartz: Det er sgu hårdt at leve!

75 års-fødselaren fejrer sin store dag som single, men har endelig fået styr på livet efter sin mands død
Malene Schwartz fylder 75 år i dag
Malene Schwartz fylder 75 år i dag
 Foto: All Over

Malene Schwartz blev i slutningen af 70'erne kendt som den sarte Maude, da Matador tonede frem på tv-skærmene i de danske hjem.

Det er mange år og en meget lang karriere siden. Den populære skuespiller har siden da medvirket i utallige film og teaterstykker og er på trods af sin alder stadig ikke villig til at gå på pension.

Malene Schwartz føler sig nemlig langt fra gammel og vil fortsat have det mest optimale ud af det liv, hun har tilbage, skriver bt.dk. Men arbejdet på de skrå brædder må dog foregå på et noget andet plan end i Matador-stjernens yngre dage.

- Det kræver mange kræfter. Det er også derfor, jeg ikke vil spille så meget mere. Gerne engang imellem. Men sådan som jeg levede i gamle dage som skuespiller, det kan jeg jo slet ikke holde til. Da jeg var ung, spillede vi jo film om formiddagen, så gik vi til prøve på teatret, så gik vi tilbage til filmstudiet for at filme videre til klokken var seks-halv syv, og så gik vi tilbage til teatret for at spille om aftenen. Det var altså hårdt, fortæller Malene Schwartz til bt.dk.

Skuespilleren lever fortsat alene efter tabet af manden Paul Hammerich i 1992, men alenetilværelsen er en tilstand, som Malene Schwartz er ret tilfreds med, selvom det ikke altid har været lige let.

- Jeg synes, jeg har fået styr på mit liv. Men det er sgu hårdt at leve!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7bfa984bbd484d6bb2c5815910080b27.jpg


Elin Reimer, som spillede køkkendamen Laura, og Malene Schwartz i rollen som direktørfruen Maude Varnæs (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold