Nyheder 8. oktober 2012

Malene Hasselblad: Ny numsetrold

Eks-Robinson-baben er tilbage i sit frække element
Af af
Hun kan både skrive forfatter og reality-babe på porteføljen. Uanset hvad der står, er og bliver Malene Hasselblad en frækkert
Hun kan både skrive forfatter og reality-babe på porteføljen. Uanset hvad der står, er og bliver Malene Hasselblad en frækkert
Foto: Peter Grosen

Lige siden hun blev verdensberømt i Danmark som vinder af "Robinson Ekspeditionen 2001", har Malene Hasselblad kunne bryste sig af prædikatet brandlaber babe.

Men de seneste år, har den 41-årige mor til to også gjort sig bemærket på mindre frække områder.

En af landets første reality-stjerner kastede sig nemlig over forfatterskabet, og nu er hun atter på banen med en ny bog.

- Det er den femte i alt. Den udkommer til december og denne gang er det børnerim og remser, fortalte Malene Hasselblad, da hun og ungerne Sophie og Nicklas var hoppet tidligt ud af fjerene og gik til premiere på animationsfilmen Marco Macaco søndag morgen.

Og trods den uskyldige genre afslørede Hasselblad, at hun igen er tilbage i det frække hjørne - i hvert fald, hvad angår titlen på børnebogen.

- Den hedder "Numsetrold og nokkefår". Jeg synes, der var brug for en lidt ny og sjov måde at tænke børnerim- og remser på. Det er stadig en børnebog, men der er både noget for voksne og for børn, smilede den altså fortsat frække forfatter.


Dejligheden Malene Hasselblad løftede søndag morgen sløret for sin nye bog, da hun ankom på den tilsandede løber til premieren på animationsfilmen Marco Macaco med sine to unger Sophie og Nicklas (Foto: Claus Poulsen)Sponsoreret indhold