Malena Belafonte: Støttesang sammen med svigerfar

Malena har travlt med \

Malena har travlt med "Vild med dans", men bakker sin svigerfar op i det velgørende arbejde

Foto: All Over

Selv om arbejdet er lagt lidt til side for øjeblikket for Malena Belafontes vedkommende, fordi hun har så travlt med at træne til "Vild med dans", så har hun og hendes svigerfar Harry Belafonte gennem længere tid arbejdet på at lave en ny sang a la "We Are The World", der skal rejse penge til velgørende arbejde til fordel for de sultende i Afrika.

- Min svigerfar har planer om en ny støttesang med samme formål som den gamle. Jeg vil sige det på den måde, at planerne kommer og går, selv om de er ret detaljerede. Han har rettighederne til den oprindelige "We Are The World", siger hun til B.T.

Harry Belafonte, som herhjemme først og fremmest er kendt som sanger og skuespiller, bruger det meste af sit arbejdsliv hjemme i USA på at skaffe penge til velgørende formål.

De 350 mio. kr., der blev indspillet i sin tid, da Michael Jackson, Bruce Springsteen, Bono, Bob Dylan og hvad der ellers kunne krybe og gå af superstjerner i 1985 indsang "We Are The World", har Belafonte Enterprises sørget for er blevet fordelt til de steder, hvor der var størst behov.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close