Nyheder13. januar 2010

Malena Belafonte: Silas skal være gudfar

Silas Holst er ved at revne af stolthed over at skulle være gudfar til Malena og David Belafontes 2-årige søn Amadeus
Malena og Silas har fået et nært venskab efter "Vild med dans"
Malena og Silas har fået et nært venskab efter "Vild med dans"
 Foto: All Over

De er en travl New Yorker-familie, Belafonterne. Derfor fik Malena og David heller ikke lige holdt barnedåb, da deres yngste, sønnen Amadeus, kom til verden for 2 år siden.

Men nu skal det være - til sommer i hvert fald.

Siden danske Malena fødte, er der imidlertid vendt op og ned på meget i hendes liv. Ikke mindst har hun mødt, danset med og er blevet meget gode venner med Silas Holst, så familien har bedt ham om at være gudfar til Amadeus.

- Jeg sms'ede til Silas, at David og jeg havde noget vi ville spørge ham om. Og så blev han vist nervøs. Men han blev helt rørt. Det er jo også et forholdsvis nyt venskab, men vi føler virkelig, at Silas er en del af vores familie. Og David tøvede ikke et sekund, da jeg foreslog Silas. Det er en stor beslutning for alle - samt forpligtende - så vi er rigtig glade alle sammen, fortæller Malena Belafonte til msnstarlounge.com.

- Det er kæmpestort. Jeg er ved at revne af stolthed, siger Silas Holst til msntarlounge.com.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/belafonte-familien300-jpg.jpg


Familien Belafonte (Foto: All Over)

Under "Vild Med Dans" fik han et meget nært forhold til familien Belafonte, og Malena tøvede ikke med at kalde Silas for "reservefar" for Amadeus og hans storesøster Sarafina, 6år , i de perioder deres far David var hjemme i New York.

- Vi regner med at holde dåben til sommer. Vi har ikke holdt dåb endnu, fordi der ikke var et godt tidspunkt for familien. Og det har jo været godt, for så fik vi lært Silas at kende i mellemtiden. Vi kunne ikke ønske os et skønnere menneske som gudfar til Amadeus, siger Malena Belafonte.

Sponsoreret indhold