Nyheder 25. september 2009

Malena Belafonte: Min far skød sig

Modellen fra ”Vild med dans” havde en traumatisk barndom med en psykisk ustabil far
Malena har skabt sig en god tilværelse i New York sammen med gemalen David Belafonte
Malena har skabt sig en god tilværelse i New York sammen med gemalen David Belafonte
Foto: Uffe Kongsted/MSN Starlounge

4 gange forsøgte Malena Belafontes far at begå selvmord.

Først forsøgte han at skyde sig. Så tog han en overdosis piller. 3. gang låste kuglen i pistolen sig fast. Sidste gang lykkedes det. Han skød sig.

- Jeg elsker min far og er samtidig rasende på ham for alt, hvad han gjorde mod mig og min familie. Han var et geni med stærke, psykopatiske træk, og fordi jeg var den mest følsomme og yngste af hans 2 børn, var det mig, der fik skylden for 2 af hans selvmordsforsøg - også den 4. gang, da det lykkedes, fortæller Malena Belafonte i dag i Ekstra Bladet.

Da Malenas far døde, var hun for længst flygtet hjemmefra i Jyderup, hvor hun og hendes bror voksede op i evig angst for, hvad det næste var, faderens humørsyge ville udsætte dem for.

Malena flygtede hjemmefra som 17-årig. Helt til New York, hvor hun har haft stor succes som model siden og desuden har mødt sin mand David Belafonte, som hun har børnene Sarafina og Amadeus sammen med.

- Jeg har i virkeligheden ondt af min far, fordi han ikke har fået set, hvor godt mit liv har udviklet sig, siger Malena Belafonte til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold