Nyheder 16. december 2009

Malena Belafonte: Årsag til selvmord

Faderen tog sit eget liv på grund af hende. Alligevel føler hun ingen anger
Af af
- Jeg føler ingen skyld, siger Malena Belafonte
- Jeg føler ingen skyld, siger Malena Belafonte
Foto: All Over

Blid og sart ser hun ud, men alligevel bærer hun rundt på en erindringen om en alvorlig hændelse, som hun dog ikke gør noget forsøg på at skjule. Tværtimod taler hun direkte ud af posen i Søndag.

- Min far tog sit eget liv på grund af mig, siger hun uden omsvøb og uden forsøg på bortforklaringer.

- Det var decideret på grund af mig. Det var aldrig sket på det tidspunkt, hvis jeg ikke havde været der. Jeg var ikke engang fyldt 30, da han døde, siger hun i interviewet.

Erkendelse af indirekte at have forårsaget sin fars død får dog ikke dansemusen ned med flaget.

Ikke min skyld

- Han brugte mig som undskyldning. Det var ikke pænt af ham. Jeg er klog nok til at vide, at det ikke var min skyld, forklarer hun ugebladet.

Samme far var også skyld i, at Malene først sent fik opfyldt drømmen om at danse. Allerede som 6-årig spurgte hun ham, om hun ikke måtte gå til dans. Det kunne der imidlertid ikke være tale om.Det har hun så rådet bod på i år, hvor hun har danset som aldrig før i TV2's "Vild med dans". Det har været en oplevelse, der generelt har gjort hende til en meget gladere person.

- Jeg er blevet mere hel. Mere løssluppen. Silas har lært mig, at man ikke altid skal kunne klare alting alene. Det har min mand takket ham for. Selv har han prøvet at få mig til at forstå det i årevis, siger hun.

Sponsoreret indhold