Nyheder25. august 2015

Makienok scorer for Ibi's skyld

Simon Makienok dedikerer mål til sin afdøde mor og syge kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-79981.jpg
 Dan Mariegaard

Simon Makienok blev dagens helt i skysovs, da han i weekenden sikrede sin nye klub, engelske Charlton, sejeren over Hull. Makienok scorede sit første mål for den nye klub og lagde op til det andet mål, der sikrede Charlton sejeren.

På de sociale medier har både angriberen og hans bedre halvdel fejret pletskudene, men på hver deres måde.

Ibi Makienok så sin mands mål som en knytnæve i ansigtet på bl.a. hans tidligere klub med ordene: "Perfekt dag. Sådan skal det gøres, drenge. Sæt kritikerne og Palermo cheferne på plads", lød det fra fodboldfruen på instagram.

Mens angriberen selv har en mere følsom tilgang til sin succes på banen.

- Det var en meget, meget følsom dag for mig i dag, starter Simon Makienok sin statusopdatering på instagram, og forstætter:

- Efter det hårdeste år i mit liv, hvor jeg blev ekskluderet fra mit tidligere hold, med død og alvorlig sygdom i min tætteste familie, prøver jeg stadig at holde modet oppe, skriver Makienok.

Tidligere på året mistede han pludselig sin mor, som faldt om i sin butik. Samtidig er hans kone, Ibi Makienok, blevet ramt af en alvorlig sygdom i nyrerne, som hun lige nu kæmper med.

Så da bolden trillede over målstregen kastede den tårnhøje angriber sig ned på knæ, stak armene i vejret og sendte en kærlig tanke til sin mor og syge kone, skriver han på instagram.

- Jeg har vente så længe på det her øjeblik, hvor jeg kan dedikerer det til min elskede mor i himlen, som jeg savner ekstremt meget. Og til min skønne, støttende kone igennem tykt og tyndt, og resten af min familie, skriver den rørte angriber.

Se opslaget og billedet af Simon Makienok på knæ her:

http://websta.me/p/1057395033437313198_364805

Sponsoreret indhold