Makienok længes hjem

Simon Makienok og Ibi Støvring lægger ikke skjul på deres kærlighed til hinanden.

Simon Makienok og Ibi Støvring lægger ikke skjul på deres kærlighed til hinanden.

Foto: Dan Mariegaard

Ibi Støvings kæreste, Brøndby-spilleren Simon Makienok, længes efter igen at komme hjem til kæresten og dagligdagen i Danmark, efter at han og den øvrige Brøndby-trup i de seneste dage har været på træningslejr i det milde klima i Tyrkiet.

Ibi Støvring og Makienok nøgne på nettet

Det meddeler Makienok på Twitter, hvor han skriver:

- last day in turkey. thank god.

Tyrkiet-turen har ellers budt på megen opmuntring for Makienok, der har ligget underdrejet med en lårskade, som allerede inden julepausen i Superligaen plagede den lange angriber.

Ibi Støving: Jeg fortjener sex hver dag

Men pausen fra kampene i ligaen og et veltilrettelagt program for angiberens restitution har betydet, at Makienok igen er klar til at spille for fuld damp for Brøndby, når Brøndby hjemme tager imod AaB i Superligaen den 23. februar.

Makienok har spillet sammenlagt 50 minutter i Brøndbys to seneste træningskampe i Tyrkiet, og i går blev han skiftet ind mod FC Ujpest og scorede en enkelt gang i Brøndbys 3-1-sejr.

- im back mål & ingenting i låret overhovedet. blessed, skriver Makienok på sin Twitter-profil.


Der er is på låret, men Simon Makienok er helt fit for fight for Brøndby. (Privatfoto)

Simon Makienok blev kæreste med Ibi Støving sidste år, og da Ekstra Bladet i slutningen af 2013 spurgte en række kendte om deres højdepunkter sidste år, beskrev Makienok mødet med Ibi som sit personlige højdepunkt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close