Nyheder29. juni 2008

Maibritt Saerens: Væmmes ved Carl-Mar Møller

Den 38-årige skuespiller synes til gengæld, at det mest sexede i verden må være en kloning mellem Johnny Depp, Dalai Lama og Zorro
En af Danmarks smukkeste kvinder der ved, hvad hun ka li
En af Danmarks smukkeste kvinder der ved, hvad hun ka li
 Foto: All Over

Maibritt Saerens, der første gang fik tv-seernes hjerter til at banke hurtigere, da hun kom frem i rollen som Søs i "Krøniken", ved godt hvad hun selv tænder på og absolut ikke tænder på.

Det mest usexede er for eksempel:

- En fyr med hængerøv, en burger i hånden og en attitude som en brugt joint på vej hjem fra en fodboldkamp. Eller endnu værre: Carl-Mar Møller.

Blød i knæene bliver hun til gengæld af:

- To grønne øjne, der udstråler en sitrende kontakt og får øje på mig gennem lokalet, byder mig op til dans, hvorefter vi fulde af vildskab, skørhed og skønhed lægger dansegulvet ned, fortæller hun i Euroman.

Hun fortæller også om en af sine værste dates nogensinde:

Det var med en fyr, jeg skulle på motorcykeltur med til Djursland. Vi skulle køre på min motorcykel, og da vi havde pakket, rakte han hånden ud efter nøglerne. Jeg kiggede undrende på ham, hvorefter han udtrykte med foragt i stemmen: "Du har vel ikke tænkt dig, at jeg skal sidde bagpå?"
Hvis han havde været mand nok til at lade mig køre uden at føle sig truet, havde han fået lov at køre. Men med den kommentar røg han i stedet på porten, mindes Maibritt

Den labre og skrappe skuespiller kan senere i år opleves både i tv-serien "Sommer" på DR og i teaterstykket "Trold tæmmes" på folketeatret.

Maibritt bor i øvrigt i København og har en kæreste.

Sponsoreret indhold