Mai Manniche vil redde juleaften

Mai Manniche står klar mandag den 1. december til at hjælpe med at finde den perfekte julegave

Mai Manniche står klar mandag den 1. december til at hjælpe med at finde den perfekte julegave

Foto: Mai Manniche
Kære mænd

Vi ønsker os ikke en ny gryde i julegave! Ej heller bliver vi julevilde i varmen, når I lægger håndklæder, blendere, piskeris eller andet super praktisk under juletræet. Efter endnu et år med at vaske jeres sure sokker, vil vi gerne forkæles. Og gaverne må meget gerne glimte!

Dette er nok de fleste kvinders tanke, når de sidder juleaften og skal pakke de sirligt butiksindpakkede gaver op.

Men det kan være svært at finde den helt rigtige gave til kvinden, man holder af.

Derfor har kendis smykkedesigneren Mai Manniche kastet sig over at hjælpe de kære mænd med den perfekte julegave.

Hun står klar i sin JEWLSCPH-butik på Østerbro på mandag for at vejlede hankønsvæsenerne med at finde det perfekte smykke, mens der samtidig kan nydes delikate nytårspølser med tilbehør fra Slagter Friis og øl fra Nørrebro Bryghus.

- Den værste julegave, jeg nogensinde har fået, var en morgenkåbe. Det var bare så upersonligt! Og det er ikke for at lyde forkælet, men man vil gerne have en gave fra sin kæreste, der viser, at han har tænkt over den. Vi kvinder vil jo gerne føle os elskede, forkælede og værdsatte, og det er præcis det smykkegaver kan få os til, fortæller Mai Manniche til SE og HØR.

Så for at redde adskillige juleaftener holder hun denne herreaften mandag den 1. december fra klokken 17-20. Her vil hun hjælpe med at finde farver og former, der passer til den heldige kvinde, og så vil der gå smukt stylede nissepiger rundt til at få inspiration fra.

Adressen på forkælelse af mor, søster, kæreste, hustru, veninde og alle andre kvinder er JEWLSCPH, Blegdamsvej 104 A, ST., 2100 København Ø. Du kan også se smykkerne på hjemmesiden her.Mai Manniche er selv hoppet i julekjolen til den store dag (Foto: Mai Manniche)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close