Nyheder8. marts 2017

Mai Manniche: - Øv, han var taget

Smykkedesigneren Mai Manniche fandt ikke kærligheden gennem Facebook denne gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mai.jpg
 Foto: All Over Press)

Det blev ikke i denne omgang, at den søde smykkedesigner, Mai Manniche, fandt manden i sit liv.

Men hun gjorde et helhjertet og modigt forsøg.

Tirsdag fortalte hun på Facebook om et tilfældigt møde med en tilsyneladende meget galant og interessant mand.

Og da manden var så interessant, at Mai gerne ville mødes med ham igen, for at se om der var mere end blot den umiddelbare tiltrækning satte hun sit Facebook-netværk i arbejde.

Hun skrev:

- Okay, her kommer en lille sød kærlighedshistorie fra mig - men jeg kan ikke lade være og tænker Facebook kan hjælpe? Jeg møder sjældent nogle, hvor glimtet er der MED det samme - det gjorde jeg i søndags.... Du er ortopædkirurg, uddannet på Århus Universitet, bor på Gothersgade og var meget interesseret i at snakke - og lånte mig din paraply... Jeg havde travlt og fik ikke dit navn - men måske Facebook kan hjælpe og vi kan finde dig?

Og der gik under 24 timer, inden den spændende mand var fundet.

- Den mystiske mand fundet, er gift og har børn - sådan kan livet også være og tak for hjælpen allesammen, skrev Mai Manniche på Facebook onsdag formiddag.

Og netværket var hurtigt ude med trøstende ord.

- Sådan er livet jo desværre en gang imellem. Men kærligheden venter. Og så er vi jo heldigvis mange der elsker dig højt, skriver Mai Manniches mor, læge Vibeke Manniche, på Facebook.
Og opslaget om, at den galante ortopædkirurg var optaget, har givet en række ungkarle blod på tanden, og Mai har fået flere tilbud om dates. - Hej Mai - Skulle lige læse op på hvem du var, men fandt jeg da så ud af hurra for de sociale medier, stiller mig da gerne i den lange kø, skriver Rasmus Pedersen. Og der er mere af samme skuffe: - hej mai jeg er singel med venlig hilsen torben ps du ser lidt sød ud knus, skriver Torben Andersen. Så er det jo bare at vælge, Mai! Se Mai Manniches to facebookopslag herunder:

Sponsoreret indhold