Nyheder 4. juni 2008

Mai-Britt Vingsøe: Kunstigt befrugtet

Den 38-årige TV3-vært fortæller, at hun måtte have hjælp fra lægerne på Rigshospitalet for at blive gravid med sit tredje barn
Af af

TV-værten Mai-Britt Vingsøe Andersen måtte have lægernes hjælp til at blive gravid. Det fortæller hun til magasinet Forældre & Børn.
- Vores lille pige er lavet på Riget, fortæller hun og håber på at aflive nogle af de tabuer og myter, der er omkring kunstig befrugtning.

I forvejen er den flotte TV3-vært mor til tvillingerne Noah og Filuca på seks år som hun har sammen eksmanden Jason Watt.
Den lille pige i hendes mave, venter hun sammen med sin nye ægtemand Brian Andersen.

- Jeg har en masse æg, og der er passage i æggelederne, men da Brian og jeg havde forsøgt i et års tid, var der stadig ikke sket noget. Jeg var 36 år dengang, så for os var der ingen tid at spilde, siger hun.

Mai-Britt tøver da heller ikke med at anbefale andre par at benytte samme metode for at få sat lidt skred i tingene.
Selv om Brian måske fandt hende lidt opfarende indimellem, fandt Mai-Britt alligevel ikke den medfølgende hormonbehandling særlig slem.
- Jeg er heldig, at jeg også denne gang har haft en nem graviditet uden de store gener, siger Mai-Britt og regner med at skulle føde lige så naturligt som første gang.

Sponsoreret indhold