Nyheder 14. januar 2014

Mærsk-arvinger scorer 52,5 mio. kroner

Arvingerne efter den afdøde skibsreder mangler næppe smør på brødet eller champagne i kælderen...
Foto: ALL OVEREn opgørelse fra Boliga.dk viser, at salget af skibsrederens grunde i Mosehøjkvarteret i Charlottenlund nord for København har indbragt boet 52,5 millioner kroner, som er fordelt på indtægterne fra syv grunde rundt om Mærsks privatbolig.

Den største enkeltstående handel fandt sted december 2012, hvor juvelen i samlingen af grunde, et park-lignende område med store træer og en skrånende plæne, der breder sig over knap 8.400 kvadratmeter, blev afsat for 15 mio. kr.

De øvrige grunde er solgt for mellem 5,5 og syv mio. kr.

Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig, en 635 kvadratmeter stor villa i ét plan, mangler til gengæld stadig at blive afsat.

Mægleren bag salget af grundene og privatboligen, Ivan Eltoft Nielsen, bekræfter over for Boliga, at huset stadig er til salg, men ønsker ellers ikke at kommentere sagen yderligere.

Se Henrik Sass Larsens ydmyge bolig her

Mærsk-familien er kendt for at værne om privatlivet, og den afdøde skibsreders domicil er da også udbudt som et såkaldt skuffesalg, hvilket vil sige, at boligen ikke er at finde på ejendomsmæglerens hjemmeside, men kan besigtiges ved henvendelse til mægleren.

Når boet får solgt huset på Mosehøjvej 4c, bliver der ganske givet et pænt beløb til deling blandt arvingerne.

Den seneste offentlige vurdering lyder på 29,5 mio. kr., og for pengene får man blandt andet adgang til ni værelser, tre badeværelser, et stort køkken, en vinkælder og en indendørs swimmingpool.

Noget usædvanligt er der ikke dørtrin mellem nogen af rummene. Det skyldes, at Mærsk Mc-Kinney Møllers hustru, Emma, sad i kørestol og derfor skulle have fri bevægefrihed i boligen.

Udover privatboligen er der stadig fire Mærsk-grunde til salg i Rungsted.

Se billeder af Mærsks tidligere grunde og privatbolig her

Se de usolgte grunde i Rungsted her


Sponsoreret indhold