Nyheder27. juni 2011

Mændene raser: Vi vil have Kit!

Der hersker stor utilfredshed med valget af den nye Oddset-babe. Nu kræver hanhundene en ny afstemning
Fyrene begriber ikke, hvordan Kit kunne ende på andenpladsen
Fyrene begriber ikke, hvordan Kit kunne ende på andenpladsen
 Foto: connery.dk

Da konkurrencen om, hvem der skal være den nye Oddset-pige blev afgjort søndag, udløste det langtfra jubelbrøl blandt de danske ungersvende. Tværtimod.

Oddsets Facebook-side gløder af skuffede kommentarer og langt de fleste så hellere den labre paradise-godte Kit B som frontperson for Danske Spil, end vinderen Kath.

Læs også: Kit-Kath-fight

"Buuuh, svindel", " hun har betalt nogle indere for at stemme på sig!", " Kæft, hvor er det skidt, Oddset". "Hun er jo tudegrim, og har snydt sig til sejren. ØV!", "Det var så den jeg mindst havde håbet på. Irriterende.", "Fusk, fusk, fusk siger jeg bare! Hvis der ikke var blevet fusket med stemmerne, havde kit b. Vundet!!!" og "Forkert vinder. Håber hun flopper!! Go Kit B", lyder bare nogle af kommentarerne på Facebook, hvor afstemningen foregik.

Læs også: Kit viser kvaliteterne

Også på Connery.dk, der profilerer sig som "mændenes livsstilsmagasin på nettet" er man stærkt utilfredse med resultatet. Derfor har de besluttet - på de danske drenges vegne - at gøre, hvad man kan for at lade afstemningen gå om.

I et åbent brev til Danske Spil påpeger chefredaktør, Jakob Neua, blandt andet, at afstemningen næsten stod stille de sidste par dage - på trods af at flere medier havde linket til afstemningssiden.

- Vi kræver en ny afstemning! Det er ikke blot et simpelt krav. Det er et krav fra alle mænd i Danmark. Det er os, som kommer til at blive bombarderet med Oddset-baben i fremtiden. Vi vil være sikre på, I har fundet den rigtige vinder. Vi vil være sikre på, der ikke er snydt, eller, at jeres system har været i stykker!, lyder det i brevet.

Læs også: Kit: Så er det sidste chance, drenge!

Hos Danske Spil afviser man, at der på nogen måde har været snyd med afstemningen.

- Vi har tjekket alle stemmer, og der har ikke været snyd, siger kommunikationsmedarbejder Morten Hedegaard til seoghør.dk.

Danske Spil afviser kravet om en ny afstemning, men siger, at man vil tage kritikken til efterretning og overveje, om man engang skal finde et andet sted end Facebook at afholde en eventuel afstemning.

Sponsoreret indhold