Nyheder 10. oktober 2015

Sarah Louise: Mænd på cykel er det mest usexede

Bloggeren Sarah Louise har en stærk holdning til de mænd, der cykler landevejene tynde i stramme nylonshorts
Kaspar Wenstrup

Bloggeren og modellen Sarah Louise Christiansen er med i det nye ”Forza, biler og drømme”, hvor hun bliver interviewet af værten Thomas Bense, mens de suser rundt i en lækker sort Fiat. Her fortæller hun ivrigt om mange sider af sit liv – også hvad hun synes er sexet og usexet.

Da snakken falder på sport, kan hun med stor fortælleevne erklære, at cykelsporten i hvert ikke er noget, der gør en mand mere tiltrækkende for hende – tværtimod.

- Og nej, det er ikke lækkert at køre cykelløb. De der drenge, der synes det er lækkert, de tror selv de er Bjarne Riis. De kører op og ned af Strandvejen, de har aldrig lavet andet. Og de køber alt udstyret, det matcher jo cyklen, hjelm og bukser, og det sidder helt stramt. Det er ikke sexet, siger Sarah Louise, når hun skal beskrive, hvorfor netop cykelsporten er så usigeligt usmart til mænd.

Du kan se klippet øverst i artiklen og resten af programmet på Pixel.tv

[node:aller-related-content]

At sporten har opnået stor popularitet hos den mandlige del af befolkningen, formilder ikke Sarah Louise.

- Det er faktisk den eneste sport, som jeg synes er rigtig kikset for mænd at gøre. Selvom der er så mange mænd, bekendtgør hun.  

Så drenge! Drop jernhesten, lyder opfordringen fra blogger Sarah Louise.

 

Programmet ”Forza, biler og drømme” er produceret af Pixel.tv, 

‘Forza, Biler og Drømme’ er bundet op om interview og aktiviteter med en bred vifte af danske kendisser, som alt sammen foregår i eller omkring en superbil. Sarah Louise Christiansen var ude at køre med en lækker Fiat, mens Oliver Bjerrehuus fik en tur i en lækker Ferrari. Thomas Bense, som er stifter af Pixel.tv, vil også være interviewer og kører rundt i det danske landskab med stjernerne, mens de snakker om stort og småt i gæstens liv.

Gæsterne vil også skulle vise deres egne evner i en bil frem – nemlig i den nye racing simulator Forza Motorsport 6 på Xbox One. Her vil gæsterne konkurrere om at få den bedste tid, og seerne vil blive opfordret til at deltage i konkurrencen for at se om de kan slå de medvirkende gæster.

De første tre programmer er allerede filmet, gæsterne heri er: Christian Bitz, Oliver Bjerrehuus og Sarah Louise.

Sarah Louise Christiansen er især kendt for sin personlige blog

Sponsoreret indhold