Mads Vangsø: Frygter for sin datters liv

Mads Vangsø og fruen, Sannie Wullf, frygter for deres datter Rigmors liv

Mads Vangsø og fruen, Sannie Wullf, frygter for deres datter Rigmors liv

Foto: All Over

"Kære Folketing. Kan jeg få fradrag for en skudsikker vest til min datter, Rigmor. Jeg bor i København. Med venlig hilsen Mads Vangsø".

Sådan står der på en ellers helt hvid side tre i Ekstra Bladet. En privat annonce indrykket af radioværten og komikeren, der på den måde udtrykker sin vrede, frustration og frygt over de skyderier, der på det seneste har været nærmest hverdag i hovedstaden.

Det hele kulminerede i går, da HA-rockeren Brian Sandberg, der på det seneste er blevet verdensberømt i Danmark som Stein Baggers bodyguard, blev beskudt i Ny Østergade ved Strøget på trendcafeen Joe & The Juice.
Vangsø og hans datter Rigmor er ofte gæster på netop den café.

Ekstra Bladet har spurgt en række kendisser, om hvad de synes om skyderierne og Vangsøs annonce.

Krimiforfatteren Leif Davidsen siger: - Vi skal lade være med at blive hysteriske. Vi har et udmærket politi, men der er da sket en forråelse af samfundet.

- Nu må politikerne sgu spænde hjelmen og komme i gang, siger entertaineren Jacob Haugaard, som også mener, at Vangsøs initiativ er godt for at få sat gang i diskussionen.

Suzanne Bjerrehuus er naturligvis rystet og lægger op til, at politikerne skal løse problemet: - Våben skal bare forbydes og må slet ikke findes i noget hjem, siger hun, som et bud på, hvad der skal gøres.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close