Nyheder3. april 2015

Mads Steffensen: DR kunne skide i havet

Den populære vært havde det svært med sin arbejdsgiver
Af af
Mads Steffensen var klar til at forlade DR
Mads Steffensen var klar til at forlade DR
 Foto: Claus Poulsen



Lørdag efter lørdag samles hundredetusindevis af danskere omkring et bestemt ritual: "Mads & Monopolet" på P3, hvor tre kendte prøver at løse livets store og små spørgsmål med Mads Steffensen som vært. Da Steffensen præsenterede DR for idéen til programmet i 2003, var han kort forinden blevet opsagt som vært på Go' Morgen P3. Han havde derfor et lidt anstrengt forhold til sin statsejede arbejdsgiver dengang.

LÆS OGSÅ: Her bukker Mads Steffensen under for VANVIDS-chili

LÆS OGSÅ: Christopher med i "Mads & Monopolet"

- Jeg ved godt, at folk tror, at jeg er hyggelig og rar. Det er jeg også. Jeg er en okay fyr. Men man skal ikke være i tvivl om, at jeg er sindssygt ambitiøs. Ellers havde jeg ikke nået de ting, jeg har, i min karriere. Jeg ser ikke mig selv som verdens største talent. Overhovedet. Jeg synes, jeg er en slider. Og jeg har slidt mig til mange af de ting, jeg har nået. Jeg var ret afklaret med, at hvis ikke "Mads & Monopolet" blev til noget, så kunne de (DR, red.) skide i havet, siger Mads Steffensen i et interview med DSBs Ud & Se

Det blev i den grad til noget. "Mads & Monopolet" er blevet et af de mest populære radioprogrammer nogensinde. Der bliver skiftet ud i monopolet, men værten er altid den samme. Mads Steffensen har aldrig misset en udsendelse.

"Mads & Monopolet" sendes hver lørdag fra klokken 9 til 12 på P3.


Sponsoreret indhold