Nyheder 15. september 2009

Mads Mikkelsen: Svigter familien

Danmarks største filmstjerne erkender, at han er alt for meget væk fra sin kone og 2 børn
Mads med sin meget tålmodige familie, fru Hanne, datteren Viola og sønnen Carl
Mads med sin meget tålmodige familie, fru Hanne, datteren Viola og sønnen Carl
Foto: Hanne Juul

Han befinder sig netop nu i Toronto, har lige været til filmfestival i Venedig, og om 3 uger går han i gang med optagelserne til gangsterfilmen "Clean Out".

Mads Mikkelsen har på alle måder meget at se til i disse dage. Også for meget, hvis det står til hans kone, Hanne, og parrets 2 børn på 12 og 16 år.

- Det er de jo ikke så glade for. Men det skal vi også have lavet om på, lover Mads Mikkelsen i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Nej til flere job

- Men det er altså sådan her i filmbranchen, at de spændende projekter kommer i stribevis. Og sådan har det altså været i de sidste par år, forsvarer Mikkelsen sig, inden han indrømmer, at han nok bliver nødt til at sige nej til lidt flere job i fremtiden.

- Det er klart, at jeg skal have diskuteret med min familie, hvordan vi skal løse det i fremtiden. Jeg har været alt for meget væk, konstaterer Mikkelsen, som altså først skal have afsluttet optagelserne til "Clean Out", hvor han spiller over for så store Hollywood-navne som Harvey Keitel, Timothy Dalton og Elliot Gould.

Sponsoreret indhold