Mads Mikkelsen: Stopper TV2 program

Mads Mikkelsen stopper program i sidste øjeblik

Mads Mikkelsen stopper program i sidste øjeblik

Foto: All Over"Mads Mikkelsen - gangster og cowboyhelt" skulle have været vist i aften klokken 20 på TV 2. SE og HØR erfarer, at Mads Mikkelsen og hans agent af ukendte årsager har fået programmet af sendefladen i sidste øjeblik.

Se, hvem der også har taget Mads af skærmen

Faktisk er aflysningen sket så meget i sidste øjeblik, at de forskellige online-tv-guides stadig har programmet programsat. Det er også tilfældet for SE og HØRs TV-forside, der stadig har programmet på.

De eneste, der har fjernet "Mads Mikkelsen - ganster og cowboyhelt" fra guiden, er TV2 selv. På deres tv-guide "TV-tid", kan man se, at de i stedet viser en genudsendelse af programmet Felix flytter ind hos Simon Kvamm i aften klokken 20.

Ifølge programomtalen virker programmet ganske ufarligt for Hollywood-danskeren.


Mads Mikkelsen lægger Danmark for sine fødder

- TV 2|NYHEDERNEs Ole Kolster har fulgt den danske skuespiller fra debuten som gangster i "Pusher" til hans helt nye film "The Salvation", som er en klassisk western optaget i Sydafrika. Mød Mads Mikkelsen i bushen i Sydafrika, hvor han fortæller om sine forberedelser til filmen, og se billeder og tilbageblik på hans arbejdsliv gennem mere end ti år.

SE og HØR følger selvfølgelig op på sagen.


Se galleriet med skønne Ibi Støvings vilde forvandling over de seneste år

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close