Nyheder20. oktober 2016

Mads Mikkelsen: Skabte panik på under "Star Wars"-optagelserne

Mads Mikkelsen havde lidt svært ved at vænne sig til mængden af hemmelighedskræmmeri under den store Hollywood-produktion.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5683903ct_cis_p0.jpg
 Foto: Rex Features

På trods af to årtiers skuespil-erfaring har Mads Mikkelsen aldrig oplevet noget så stort og så hemmeligt som optagelserne til ”Star Wars”-filmen ”Rogue one”.

Manuskriptet fik Mads Mikkelsen tilsendt via en krypteret forbindelse, fordi det ville være en katastrofe, hvis det blev glemt på en café eller mailet ud af produktionsholdets kontrol.

Desværre for filmholdet er den danske skuespiller lidt af en IT-idiot, der bare sad og trykkede og trykkede og ikke kunne få teknikken til at virke og samtidig var hunderæd for at komme til at sende det til nogen ved en fejl.

Det afslører Mads Mikkelsen i et stort interview med Euroman, som i dag er på gaden.

Og det blev ikke nemmere for den 50-årige herre med sikkerhedsprocedurerne, da optagelserne gik i gang.

Mads Mikkelsen og hans ”Star Wars”-kolleger måtte alle gå rundt med ”secrecy capes” (red. hemmelighedskapper), når de gik rundt mellem makeuppen og settet - så kun en meget lille del af produktionen havde kendskab til de forskellige roller i filmen.

Men det er ingen hemmelighed, at Mads Mikkelsen er glad for at ryge – og som skrevet i starten af artiklen, så er det første gang, at han har været en del af en film med så meget hemmelighedskræmmeri. Så selvfølgelig skabte han lidt problemer fra tid til anden.

- Filmholdet havde det lidt svært med sådan en som mig, der gerne ville ud og ryge. Pludselig kunne der opstå panik, hvis jeg glemte at tage den på, fortæller Mads Mikkelsen om sin hemmelighedskappe i interviewet med Euroman.

I den nye film spiller Mads Mikkelsen faderen til den kvindelige soldat Jyn Erso – noget han kom til at afsløre ved et uheld under et interview med TV-stationen Sky News. Her kom han til at sige navnet på sin rolle, straks efter fortrød han sine ord, men da var det for sent.

Nyheden om Mads Mikkelsens rolle i den nye ”Star Wars”-film var allerede på nyhedsmedier over hele verden.

Og det er ikke den eneste gang, at Mads Mikkelsen har haft svært ved den store mængde af hemmelighedskræmmeri, der omgærder hele ”Star Wars”-universet.

Den populære film-skurk kom også til at give en autograf med navnet på sin hemmelige rolle – og det skabte i dén grad interesse blandt fans af film-universet.

”Rogue One” har premiere den 14. december 2016.

Mads Mikkelsens mange roller

Sponsoreret indhold