Nyheder9. december 2014

Mads Mikkelsen og Nikolaj Coster-Waldau topper i USA

De to danske skuespillere er begge med i serier, der er i top 10 over de bedste shows i USA
Af af
Mads Mikkelsen får ros for "Hannibal".
Mads Mikkelsen får ros for "Hannibal".
 Foto: Uffe Kongsted og Thomas S. Laursen
Det er amerikanske Entertainment Weekly, der har kåret de bedste og de værste TV-serier i året der gik, og både Nikolaj Coster-Waldau og Mads Mikkelsen medvirker i serier, der er med på listen over de bedste.

LÆS OGSÅ: Se billederne af Mads Mikkelsen i røg og damp

Mads Mikkelsen spiller titel-rollen i "Hannibal", hvor han er kannibalen Hannibal Lecter, der prøver at løbe om hjørner med alt og alle, mens han slår ihjel og spiser sine ofre. Serien indtager en 10. plads på listen, og Mads Mikkelsen for stor ros for sin portrættering af Dr. Lecter, som Anthony Hopkins udødeliggjorde i filmserien om selvsamme Hannibal Lecter.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsens kone: Vi bor ikke sammen

Nikolaj Coster-Waldau er repræsenteret i serien, der indtager en 8. plads på listen over de bedste TV-serier - nemlig med hitserien "Game of Thrones", hvor han spiller Jamie Lannister - en rolle, der byder på lidt af hvert, og hvor man både ser de gode og de dårlige sider af den menneskelige karakter - bl.a. i et seksuelt forhold til sin tvillingesøster, som manden, der hjælper og redder andre og mange andre ting.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/978ad78d57b44cf5a55ec31049b32eb0.jpgLÆS OGSÅ: Så meget tjener Nikolaj Coster-Waldau

Serien, der er kåret til den bedste hedder "Transparent", og handler om en familie I L.A., hvor man følger dramaet og hemmelighederne, de har.

Se hele listen her.

Sponsoreret indhold