Nyheder27. december 2017

Se billederne: Mads Mikkelsen og familien bestiger bjerge i Peru

Mads Mikkelsen og resten af familien har fejret jul under varmere og mere eksotiske himmelstrøg. Familien, der tæller hustruen Hanne og børnene Carl og Viola, har således brugt juleferien på at bestige bjerge i Peru. Se billederne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/m1.jpg
 (Foto: All Over)

Mens vi andre havde travlt med at kæmpe os igennem både and, flæskesteg og risalamande, havde Mads Mikkelsen og familien travlt med noget helt andet.

Skuespilleren og hans familie har således brugt juledagene på at bestige bjerge i Peru – og ikke mindst opleve den smukke natur, som det sydamerikanske land er så kendt for.

Familien, der tæller hustruen Hanne samt børnene Carl og Viola, har blandt andet nået toppen af et 5.200 meter højt bjerg i de såkaldte Regnbuebjerge – og så har familien selvfølgelig også været et smut forbi den velbevarede præ-columbianske by Machu Picchu, der ligger på en høj bjergkam i 2.057 meters højde over Urubamba-dalen i det sydlige Peru.

Den 52-årige skuespillers børn har løbende delt billeder fra ferien – og det ser i den grad ud til, at de har nydt hvert et sekund.

Det er dog ikke kun Mads Mikkelsen og hans familie, der har skiftet det våde og blæsende danske julevejr ud med noget mere sommerligt.

Også kronprinsparret og deres fire børn har fejret jul i udlandet.

Frederik, Mary og Isabella, Christian, Josephine og Vincent har således fejret højtiden hos Marys familie, der bor i Hobert på Tasmien.

Du kan se alle deres private feriebilleder lige her.

Herunder kan du se et stort galleri med et udpluk af de roller, som 52-årige Mads Mikkelsen for alvor er kendt for:

Mads Mikkelsens mange roller

Sponsoreret indhold