Mads Mikkelsen i ny film sammen med Slash

På med cowboyhatten! Den står på endnu en western-film for \'Jagten\'-stjernen Mads Mikkelsen

På med cowboyhatten! Den står på endnu en western-film for 'Jagten'-stjernen Mads Mikkelsen

foto: Uffe KongstedDen danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen skal spille med i en kommende western-film, hvor den berømte Guns N' Roses-guitarist Slash skal være producer. Det skriver flere amerikanske filmmedier i disse dage.

Mads Mikkelsen er tilsyneladende blevet bidt af at spille med i western-film, for han har nemlig premiere på western-filmen The Salvation den 22. maj - og nu er det altså kommet frem, at han skal medvirke i endnu en western-film til efteråret.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen blev væk fra Robert

Filmen kommer til at være en genindspilning af Cut-Throats Nine, der første gang udkom i 1972. Det rygtes, at Mads Mikkelsen skal spille sergenten, som sammen med hans yndige datter skal transportere en fangevogn med syv barske og morderiske forbrydere henover prærien, hvor de bliver angrebet banditter og må holde sammen.

Alt imens Mads Mikkelsens rolle skal prøve at finde ud af hvem af de syv, som voldtog og dræbte hans kone.

LÆS OGSÅ: Se alle billederne: Mads Mikkelsen ryger


Det er ikke de mange guitarer, som Slash skal spille på i Cut Throats Nine. Og apropos cowboyhat... (foto: All Over)

Hvad angår guitaristen Slash, er det ikke første gang, at han er med til at producere en film. I 2013 producerede han den lidet anmelderroste gyserfilm Nothing Left To Fear. Men ikke desto mindre glæder han sig meget til, at optagelserne begynder til efteråret.

LÆS OGSÅ: Slash bliver væk fra Danmark

- Jeg er meget spændt på at se Cut Throats Nine komme til live. Det er et brilliant manuskript med gode karakterer. Historien er modig, hård, chokerende og intens med gode vendepunkter igennem hele filmen, fortæller Slash til Bravewords.com.

I den kommende Cut Throats Nine skal Mads Mikkelsen blandt andre spille sammen med Harvey Keitel og Julian Richings.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsens kone: Vi bor ikke sammen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close