Mads Mikkelsen: Hiver damerne ud over grænsen

Mads Mikkelsen er en særdeles populær herre blandt kvinderne. Han kan blandt andet få dem til at købe rejser til eksotiske lande

Mads Mikkelsen er en særdeles populær herre blandt kvinderne. Han kan blandt andet få dem til at købe rejser til eksotiske lande

Foto: All Over

Han smider tøjet, hopper i pølen og krammer fruen og børnene. Hele den romantiske familieidyl med Mads Mikkelsen i hovedrollen tænder de danske kvinder og får dem til at købe rejser som aldrig før.

Læs også: Mads Mikkelsen: Scorer kassen

Der er naturligvis tale om reklamen for Star Tour, hvor den danske skuespiller er blikfang. Og selv om Mikkelsen ikke har været billig, er han alle pengene værd ifølge rejseselskabets direktør Stig Elling.

- Det har været en rigtig god investering for os at lave denne aftale med Mads, siger han til B.T.

Læs også: Mads Mikkelsen: Svømmer i frække tilbud

Og hos direktøren, der sædvanligvis er mere brun end gennemsnittet, er der ingen tvivl om, at skuespilleren især appellerer til det modsatte køn.

- Det er kvinderne, der tænder på vores reklame med Mads. Vi ved fra vores undersøgelser, at beslutningen om rejsemål træffes af kvinderne, siger Stig Elling til avisen.

Læs også: Mads Mikkelsen: Vilde sexscener

Star Tour har øget sin omsætning med et sted imellem 80 og 100 millioner kroner, og direktøren er slet ikke i tvivl om, at en stor del af æren for det salg tilfalder Mads Mikkelsen.

Se reklamen for Star Tour her.


Det er Mads Mikkelsen i denne mundering, der får kvinderne til at købe rejser på livet løs (Foto: Fra reklamefilmen for Star Tour)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close