Nyheder3. november 2016

Mads Mikkelsen: Det er en barndomsdrøm

Den danske verdensstjerne Mads Mikkelsen havde samlet hele familien i Imperial, hvor han afslørede, at det var en barnedrøm for ham at spille med i superheltefilmen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/masd.jpg
 (Foto: All Over Press)

Stjerneskurken Mads Mikkelsen, 50, fik charmet sig frem med familien, da han skulle præsentere sin nyeste filmrolle i Imperial.

– Det er jo ligesom en barnedrøm. Enten har man set superheltefilm, eller også har man læst det i tegneserieformat. Og jeg har gjort begge dele. På den måde er det min største barnedrøm, der er gået i opfyldelse i forhold til de roller, jeg har spillet, lød det fra den ukronede skuespillerkonge Mads Mikkelsen til SE og HØR.

I superheltefilmen ”Doctor Strange” indtager danskeren således skurkerollen som den onde Kaecilius.

– Jeg er en kæmpe fan af Marvel. Og når det er Marvel, der ringer, så er den jo halvt inde, brummede Mikkelsen med et glimt i øjet.

– Han (agenten, red.) fortalte, at det var Benedict Cumberbatch, der skulle spille hovedrollen, og det kunne jeg rigtig godt lide. Og så sagde han de magiske ord: ”Der er en del flyve-kung-fu i filmen”. Så behøvede han ikke at sige mere, fortalte Mads Mikkelsen i sin åbningstale, mens salen brød ud i latter.

Sponsoreret indhold