Nyheder22. oktober 2016

Mads Mikkelsen: Derfor er han altid skurk

Stjerneskuespilleren Mads Mikkelsen fortæller i et nyt interview om, hvordan han bliver valgt til nye roller.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4885188f.jpg
 Foto: All Over

Mads Mikkelsen har siden sit store gennembrud i "Pusher" for 20 år siden haft et væld af fantastiske og ikoniske roller.

Herhjemme er Tonny, Arne og Svend Sved nok nogle af de mest populære - mens den 50-årige stjerne virkelig har hittet i de store skurkeroller som Le Chiffre i Bond-filmen "Casino Royale" og "Hannibal i udlandet.

Men hvorfor er det lige, at Mads Mikkelsen bliver castet til skurkeroller? I et stort interview i det nye Euroman fortæller han bl.a. om forskellen på at blive castet til amerikanske og europæiske film.

Snakken om skurkerollerne kommer efter, at Mads Mikkelsen fortæller, at han hader at tabe. Men når man bliver castet til roller som Le Chiffre, så ender det ofte med det uundgåelige nederlag, når de gode vinder over de onde.

Et faktum som den populære danske skuespiller har lært at leve med.

- Det nederlag må man æde. Jeg kan godt lide at spille skurk, og hvis jeg vil spille med i amerikanske film, giver det sig selv, siger Mads Mikkelsen i interviewet og uddyber:

- Når man ikke er amerikaner, kan man ikke spille andet end skurk. Og det har jeg det fint med, for alternativet er jo, at jeg ikke lavede noget i USA. Til gengæld får jeg masser af helteroller i Europa, informerer han.

Der er snart mere Mads Mikkelsen som skurk i store amerikanske produktioner, når der den 28. oktober er premiere på "Doctor Strange" og den 14. december er premiere på den nye "Star Wars"-film "Rogue one".

Mads Mikkelsen som skurk

Sponsoreret indhold