Nyheder1. marts 2012

Mads Mikkelsen: Amok på ung bilist

Læs, hvad der fik skuespilleren op i det røde felt
Mads Mikkelsen kan have svært ved at styre sit iltre temperament
Mads Mikkelsen kan have svært ved at styre sit iltre temperament
 Foto: All Over

Mads Mikkelsen hader dumhed. Og dumhed var lige netop det, der fik ham til at koge over.

- Vi var på vej over en fodgængerovergang og var nået ud på midten af vejen, da der kom en bil kørende. Den ville ikke holde tilbage. Så vi stod midt ude på gaden, og de andre biler ville heller ikke holde tilbage for os, fortæller den 47-årige skuespiller til DSB's blad Ud & Se.

Læs også: Mads Mikkelsen: Jeg er ikke længere sexet

Mens parret står fanget midt i fodgængerfeltet, brager bilerne forbi. Pludselig er der en bil, der, kort før, den passerer Mads Mikkelsen og hans kone, trykker hornet i bund, så de får et chok.

- Den naturlige reaktiob fra en af os ville være at træde et skridt tilbage og bum! Så var han kørt ind i os, siger Mads, der havde luret, at der kun var få 100 meter ned til næste lyskryds, som ville blive rødt kort efter.

Læs også: Sarah Louise: Amok med saks

Mads spurtede af sted midt på vejen med dyttende biler efter sig og fik fat i vanvidsbilisten, der viste sig at være en 18-årig dreng, som havde lånt fars bil sammen med en kammerat.

- Jeg hev fat i ham og tænkte: "Hvad er den hårdeste straf her?". Så jeg sparker til bilen tre gang. Kæmpebuler. Hjem og forklar far hvorfor, forklarer Mads, der håber, at drengen tænkte sig om bagefter.

- Han kunne have kostet et menneskeliv.


Sponsoreret indhold