Nyheder15. januar 2014

Mads Mensah: Må undvære kæresten

Landsholdsspilleren er voldsomt udfordret på kærligheden
Af af
Mads Mensah er ikke meget for at afsløre, hvordan drengene tager fis på hinanden
Mads Mensah er ikke meget for at afsløre, hvordan drengene tager fis på hinanden
 Foto: Dan MariegaardDet er noget af en ære at få en plads på det danske herrelandshold i håndbold - men det betyder altså ikke, at man ikke kan pjevse lidt over at mangle familien.

De fleste af drengene har nemlig koner, kærester og børn derhjemme, som de i en måned må være meget foruden.

22-årige Mads Mensah har også en kæreste - men savnet til hende er ikke større under EM.

- Min kæreste bor på Sjælland, og jeg bor i Aalborg, så det er ikke sikkert, at jeg havde set hende i det her tidsrum alligevel - altså selvom der ikke havde været EM. Så det er ikke det hårde ved at være væk hjemmefra, for det er bestemt ikke hver dag, vi ser hinanden. Vi forsøger selvfølgelig at besøge hinanden så ofte som muligt - men det kan være ret svært at få til at passe ind, fortæller Mads Mensah til Seoghør.dk.

Se de hotte håndbold-babes

Selvom den unge bagspiller ikke er så gammel, har han og kæresten faktisk allerede været sammen i et godt stykke tid.

- Vi har været sammen i fem år. Det er gået fint indtil videre med den lange distance mellem os - det er klart, at det ikke er den optimale situation, siger Mads Mensah Larsen og fortsætter:

- Vi nåede faktisk at bo lidt sammen på Sjælland, men så kom konkursen i AGK i vejen, og så måtte jeg flytte til Aalborg, og fordi hun er i gang med at uddanne sig, så er der ikke planer om, at hun skal flytte. Så vi må tage det, som det kommer.

Lindberg som hot kalender-model

Sponsoreret indhold