Nyheder1. marts 2024

Mads Korsholm bryder tavsheden: Jeg er blevet fyret i Liberal Alliance

Torsdag kom det frem, at kampagnechef i Liberal Alliance Mads Korsholm var fortid i partiet. Nu siger han selv, at der er tale om en reel fyring
Alex Vanopslagh(LA). Møde i Folketingssalen på Christiansborg med statsministerens spørgetime tirsdag den 28. november 2023.
Alex Vanopslagh skal ikke længere arbejde sammen med kampagnechef Mads Korsholm.
 Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

– Jeg vil gerne understrege – for at lukke alle disse spekulationer ned – at det intet overhovedet har at gøre med hverken metoo, at jeg skulle have taget af kassen eller noget tredje odiøst. Samarbejdet fungerede ikke og har ikke gjort det i nogle måneder, og sådan er det bare nogle gange.

Sådan skriver Mads Korsholm omkring 24 timer efter, det kom frem, at hans tid som kampagnechef i Liberal Alliance var forbi.

Det var småt med informationerne om, hvorfor den ellers så for partiet positive chef ikke længere skal lave liberale kampagner på sociale medier og andre steder, men fredag gør hovedpersonen selv nu offentligheden en smule klogere.

– I går morges blev jeg fyret i Liberal Alliance. Tre uger inden min barselsorlov, blev jeg præsenteret for en fyreseddel af partiets nye sekretariatschef. Jeg respekterer beslutningen, om end jeg er en smule chokeret over den, skriver Mads Korsholm på sin Facebook-profil.

Den nu tidligere kampagnechef har udover idéer til Liberal Alliances kampagner også gjort sig stærkt bemærket på det sociale medie X, hvor han ofte har haft meninger om andre partiers idéer og ord.

Men pludselig var hans profil slettet i begyndelsen af februar. Det skete kort efter, at partiformand Alex Vanopslagh havde givet udtryk for, at tonen på de sociale medier var blevet for hård.

Dog var det ikke derfor, at Korsholms profil forsvandt, understregede han over for Berlingske.

– Mine overvejelser om at forlade mediet har jeg haft i nogle måneder. Det koster at være så aktiv, som jeg har været. Ikke bare tid. Jeg har fået hemmelig adresse og en kontakt i politiet som følge af mit engagement i den offentlige debat. Det har jeg aldrig klynket over, men det er klart, at det har en pris at være fremme i skoene, som jeg har været det, sagde han.

Hård tone eller ej, så er Mads Korsholm i dag ked af måden, som han nu forlader det parti, som han begyndte hos i 2021.

– Jeg er ærgerlig over forløbet, som jeg også mener har været langt mere dramatisk, end det behøvede. Ikke desto mindre vil jeg af kærlighed til mine nu tidligere kollegaer og projektet generelt ikke kommentere det yderligere. I stedet vil jeg benytte lejligheden til at sige tak.

Hvad fremtiden skal bringe, ved han ikke, udover at de skal nydes med familien, der altså udvises snart.

Sponsoreret indhold