Mads i fræk reklame: Kører trekantsdrama med to kvinder

Den nye reklame er seks minutter lang og er et forførende trekantsdrama med Mads Mikkelsen

Den nye reklame er seks minutter lang og er et forførende trekantsdrama med Mads Mikkelsen

Foto: YouTubeVi kender ham fra storfilm som 'Blinkende Lygter', 'Jagten', 'De Grønne Slagtere', 'James Bond: Casino Royale' og 'Efter Brylluppet'.

Og nu brillerer hele Danmarks Mads Mikkelsen i en ny reklamefilm, 'The Call', fra møbelkæden BoConcept.

I den over seks minutter lange reklame kører den talentfulde skuespiller et forførende trekantsdrama med to kvinder, og flirten foregår på både engelsk og fransk, inden det til sidst afsløres, hvad der er produktet bag.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen køber luksushjem på Mallorca

BoConcept skriver på sin hjemmeside, at indspilningen tog seks dage og "samlede nogle af de bedste folk fra den danske filmbranche" - blandt andre Mads Mikkelsen og Dejan Cukic som instruktør og Thomas Busk som teknisk instruktør.

'The Call' er filmet i Spanien og er ikke en reklame, men en rigtig film, siger BoConcept:

- Selvfølgelig spiller BoConcepts cool og klassiske møbler en stor rolle. Alligevel er det ikke en reklame, men et storslået drama hvor to passionerede skuespiller udfolder sig på smukkeste vis. Omgivelserne er fantastiske, vi kan ikke gøre for det! Men vi ved også at de rette omgivelser forstærker fortællingen i alle film!

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsens kone: Vi bor ikke sammen

Mads Mikkelsen siger selv, at han meget sjældent tager kommercielle roller, men at denne film var anderledes:

- BoConcept tillod professionelle film folk at gøre hvad de er bedst til, og jeg er meget glad for at have haft chancen for at skabe noget helt unikt og specielt sammen med et hold af gode danske kollegaer" siger Mads Mikkelsen på BoConcepts hjemmeside.

Se filmen her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close