Nyheder25. september 2009

Mads Gleager: Skuespiller

Den lækre scoretrold er med i en ny dansk musikvideo, hvor han giver den som en sand mr. Hotstuff
Gleager viser, hvad han duer til som skuespiller
Gleager viser, hvad han duer til som skuespiller
 Foto: Thomas Laursen

Den sexglade Mads Gleager er vant til, at pigerne flokkes om ham, og han forelsker sig gerne på ny, når han møder en dejlig dame, men han spiller nu rollen som tudefjæs.

Den danske gruppe Kon:trast har set et lys i den unge mand og har netop udgivet en musikvideo til sangen "Lidt Crazy", hvor realitystjernen har fået hovedrollen. Her kaster damerne sig dog ikke over ham, tværtimod.

- I slutningen af sommeren gjaldt det optagelserne til Kon:trasts video - Lidt Crazy. Det fandt sted i Middelfart på hotel Kongebrogården i deres dronningesuite, og det var en fantastisk og vanvittig dag. Vi kørte tidligt om morgenen med hele crewet i en tourbus, og det var cool at få lov til at være en del af det set-up der skaber sådan en video. Det var i sig selv en fed oplevelse at være med og spille en rolle, men derudover var der flydende og konstruktiv arbejds-karma og spandevis af humor blandt crewet, hvilket er noget jeg synes at man kan se på det færdige resultat. En sindssyg flot lille sag... Jeg håber det bedste for de her 2 drenge - go go go!:-), skriver Mads på sin hjemmeside www.madsgleager.dk .

Du kan se ham fyre den af som skuespiller i videoen nedenunder.

Sponsoreret indhold