Nyheder11. marts 2016

Mads Christian: Alex må gerne blive ved med at bo hos mig

De to bedste-venner Alex og Mads Christian oppe mod hinden om den sidste plads i X Factor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_cpo3471.jpg
 Foto: Claus Poulsen)

X Factor-dommer Mette Lindberg var ude i en regulær krise, da hendes to deltagere Alex og Mads Christian fredag aften endte i omsang efter seernes stemmer.

Hun ville ikke selv vælge mellem sine unge talenter, men overlod beslutningen til Remee, der sendte den 16-årige Mads Christian fra Gentofte hjem, efter at Thomas Blachman indledningsvis havde besluttet sig for at sende Mette Lindbergs yngste deltager hjem.

Og Alex, Mette Lindberg og Mads Christian var de sidste der kom ud til de traditionelle interviews efter showet flere minutter efter de øvrige deltagere, som om trekløveret lige skulle fordøje Mads Christians exit.

Mads Christian var ikke kritisk over for Mette Lindbergs beslutning om at lade det være op til de to meddommere at bedømme om han selv eller Alex fortsat skulle have en plads i konkurrencen.

- Jeg ved ikke om beslutningen havde været anderledes, hvis Mette selv havde siddet med den afgørende stemme - Alex er jo også meget dygtig, sagde en skuffet, men fattet Mads Christian til SE og HØR.

Han er ikke færdig med de musikalske udfoldelser.

- Jeg vil fortsætte med at dyrke min musik - det ændrer min exit fra X Factor ikke på, sagde Mads Christian.

Han og Alex har opbygget et varmt venskab gennem de seneste måneder, og i den sidste uge har Alex rent faktisk boet hos Mads Christian og hans familie i Gentofte.

- Det bliver der ikke ændret på - Alex må blive boende lige så længe han vil, sagde Mads Christian efter at han var blevet sendt ud af X Factor.

Alex var på ingen måde glad for at være oppe mod sin bedste ven.

- Det var det sidste, jeg håbede på, sagde han, da han havde fremført sin omsang, 'The Pieces Don't Fit Anymore' af James Morrison.

Sponsoreret indhold