Nyheder18. september 2018

Mads Christensen: - Jeg har haft mange muligheder for at knalde udenom

Mads Christensen røber i aften hemmeligheden bag sit 19 år lange, lykkelige ægteskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads-christensen-til-middag.jpg
 Foto: TV3

Har du ondt i parforholdet, så kig med i aften, når TV3 klokken 19 blænder op for "Til middag hos". I aften er Line Baun Danielsen, Naser Khader og Gina Jaqueline på besøg hos SE og HØR's modepolitibetjent Mads Christensen i hans hjem i Holte nord for København.
Mads Christensen kører det helt store italienske tema med rød- og hvidternet dug og tørresnor fyldt med tøj, som du kan på billedet oven for, der kunne stamme fra klassikeren 'Lady & Vagabonden'. Og værten Mads Christensen spiller rollen som beleven vært til perfektion og deler gerne ud af sig selv - også når det kommer til privatlivet. Den tidligere sugardater Gina Jaqueline vil gerne vide, hvordan man får et stabilt parforhold. - Mads, hvordan har du egentlig været sammen med din kone i 19 år, kan du ikke lære mig nogle tricks?, spørger Gina Jaqueline. - Jeg tror, at hvis man indtræder i ægteskabet, så skal man beslutte sig for, at man mener det, indleder Mads Christensen. - Jeg har haft mange muligheder for at knalde udenom, men jeg har aldrig gjort det. Vi har, synes jeg, sådan et skønt driftsorienteret fællesskab, fortsætter forfatteren og foredragsholderen.
Og så afslører han, hvordan han vurderer, om han er sammen med den rigtige partner. - Jeg har altid brugt som filter, at hvis man har lyst til at kneppe sine kone hver eneste dag, så er man godt kørende, siger Mads Christensen. - Men ved du hvad der er sjov? Jeg tænkte faktisk på, da vi kom ind og fik rundturen i dit hjem, at i langt de fleste parforhold, der er kvinden jo en hustyran. Du har et helt rum med guitarer. Jeg kan ikke komme på ret mange kvinder i min omgangskreds, der ville acceptere det, og derfor tænkte jeg, at det er derfor, du gider at knalde din kone, siger den tidligere TV-vært Line Baun Danielsen. - Det kan godt være. Og vi kan sådan set afslutte debatten nu, for det synes jeg er en knivskarp betragtning. Jeg tror, at mange kvinder kvæler deres mænd, ved at læsse alle mulige krav, forventninger og gylle over på dem. Så hvis jeg skulle svare på jeres spørgsmål, så er kilden til et godt langt ægteskab, det er at man giver hinanden plads. Vi har heller ikke fælles økonomi, siger Mads Christensen.
Og han og hustruen Camilla snuser heller ikke i den andens private ting. - Min kone skal heller ikke kigge på min computer eller kigge på min telefon, hun skal ikke rode i min post, jeg kunne aldrig finde på at rode i hendes. Altså vi opererer på en bred base af gensidig tillid, og inden for den base, der forvalter vi vores respektive eksistenser så godt vi kan, slutter Mads Christensen sin opskrift på det lykkelige, langvarige ægteskab. Se klip fra programmet herunder og se hele 'Til middag hos' på TV3 klokken 19: Se Mads Christensen fortælle om sit lykkelige parforhold:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Her fortæller Mads om, hvordan manden anno 2018 ser ud:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold