Nyheder14. februar 2009

Mads ”Blærerøv” Christensen: Friede på valentinsdag

SE og HØRs egen modesherif mener, at valentinsdag er opreklameret, men han må alligevel indrømme, at dagen betyder noget helt specielt for ham og konen
Mads Christensen opfordrer til at give sin kone/kæreste en dusk blomster i dag, eller fri til hende...
Mads Christensen opfordrer til at give sin kone/kæreste en dusk blomster i dag, eller fri til hende...
 Foto: All Over

- Personligt og ærligt talt: Vi er mange mænd, som mener, at dyrkelsen af valentines dag er er noget fis som blomster-branchen febrilsk prøver at trække ned over hovedet på os danske mænd - der er grundliggende tale om en katolsk og annekteret amerikansk tradition, som vi ingen kulturel eller historisk baggrund har for at dyrke her i landet, fortæller Mads.

- Men når det så er sagt, er vi mange, der kan se logikken i, lejlighedsvist at give vores kæreste eller kone en dusk blomster for lang og trofast tjeneste, og hvorfor så ikke gøre det på denne dag? De bli'r sgu så glade, mener Blærerøven.

- For ti år siden fandt jeg det betimeligt at fri til min dejlige Camilla. Det var den tid på året, og om det blev den 13. 14. eller 15. februar var mig egentligt ligegyldigt, men tilfældighederne ville, at det skulle være en af de dage, og så er jeg jo heller ikke lavet af træ. Så jeg valgte at fri den 14. februar ... på valentines dag ....sucker!

Sponsoreret indhold