Nyheder28. juli 2009

Madonna: Se popdronningen sniffe kokain

Hemmelige kærestebreve, kassettebånd og videoer med intime detaljer bliver nu solgt på auktion
Gamle breve, lyd- og billedoptagelser med popdronningen er nu til salg
Gamle breve, lyd- og billedoptagelser med popdronningen er nu til salg
 Foto: All Over

En gemt kasse med tidligere Madonnas uudgivede videoer, kassettebånd og kærestebreve fra Madonna bliver nu sat til salg.

Ikke at popdronningen selv har noget med det at gøre. Men udbyderen - Rock & Roll Pop Art Auction - siger, at materialet vil give et hidtil uset indblik i hendes romantiske side.

De meget personlige effekter er blandt andet 2 mikrokassetter fra en telefonsvarer, hvor man kan høre Madonnas beskeder til sin tidligere elsker, sikkerhedvagten James Albright, samt 21 kærestebreve, som hun har faxet til ham fra hoteller rundt om i verden.

Sælgerens identitet er ukendt.

Desuden er der et kvarters fraklip fra filmen "Dangerous Game" fra 1993. Her spiller Madonna sammen med Harvey Keitel og James Russo, og klippet skulle vise Madonna sniffe kokain i lange baner, ligesom hun blotter sine bryster og lader Russo sniffe baner, der er lagt op på hendes mave.

Startprisen for mikrokassetterne er sat til 25.000 dollars (knap 150.000 kroner), mens brevene står til 3000 dollars og videobåndet til 10.000 dollars, skriver New York Post

Sponsoreret indhold